vineri, 25 martie 2011

Papa Nu are ce cauta in Romania !

SEMNATI PETITIA IMPOTRIVA VENIRII DIAVOLULUI-PAPA IN ROMANIA.

eu am semnat, tu nu vrei...

De ce spunem NU venirii papei in Romania!
Marturisirea este mantuitoare, ca fii ai Bisericii, clerici si laici putem sa marturisim Adevarul, care este Hristos! Orice diplomatie cade in fata Adevarului!




1. SE CREAZA CONFUZIE SI MULTI DINTRE ORTODOCSI VOR CREDE CA BISERICA ORTODOXA SI PAPISTASII AR FI O BISERICA, IN TIMP CE
BISERICA ESTE UNA SI ANUME CEA ORTODOXA.
CEI CARE AU AFIRMAT TEORIA RAMURILOR SUNT ANATEMATIZATI DE SINODUL BISERICII RUSE DIN EXIL ANATEMA PRELUATA SI DE BISERICA RUSIEI SI PRIN URMARE DE BISERICA ORTODOXA IN PLENITUDINEA EI.


2. PAPA ESTE ERETIC SI ACEASTA O SPUN TOTI SFINTII SI SINOADELE ECUMENICE SI LOCALE: SINODUL 2 ECUMENIC (vezi Filioque), SINODUL PATRIARHULUI FOTIE,SINODUL ANTIUNIONIST AL SF MARCU EUGENICUL, SINOADELE ISIHASTE ALE SF GRIGORIE PALAMA-NUMITE IMPREUNA SINODUL AL 8 LEA ECUMENIC DUPA CUM SPUNE ROMANIDIS, PR GHEORGHIOS METALLINOS, PR THEODOROS ZISIS, TELENGHIDIS SI ALTI TEOLOGI CONTEMPORANI.




3 NU SE CUVINE CA ORTODOCSII SI ERETICII PAPISTASI SA SE ADUNE IN LACASURI DE CULT IMPREUNA, CONFORM TUTUROR CANOANELOR BISERICII


4 PAPA VINE CA SEF AL EREZIEI CATOLICE SI E PRIMIT CA EPISCOP CANONIC AL ROMEI CU SUCCESIUNE APOSTOLICA DE CATRE PATRIARHIA ROMANA, CEEA CE ESTE BLASFEMIE, PENTRU CA PAPISTASII ODATA CE AU INTRAT IN EREZIE AU PIERDUT SI SUCCESIUNEA APOSTOLICA SI EPISCOPIA ROMEI!


5. SUNTEM DE ACORD CA PAPA SA VINA CA SIMPLU VIZITATOR SAU CA SEF DE STAT DAR SA NU FIE PRIMIT LA SFINTELE SLUJBE IN BISERICILE ORTODOXE SI NICI VREUN IERARH AL B.O.R. SA PARTICIPE LA MESA PAPISTASA !


6. PARINTELE DUMITRU STANILOAIE AFIRMA IN DOGMATICA CUM CA PAPISTASII SE INCHINA LA ALT DUMNEZEU DECAT CRESTINII ORTODOCSI, SI ANUME UN DUMNEZEU IN SENS BUDIST, DUMNEZEUL NIRVANIC IMPERSONAL.
PRIN EREZIA FILIOQUE DESFIINTAND PERSOANELE SFINTEI SI DE VIATA FACATOAREI TREIMI!


RESPECTAM PE CREDINCIOSII PAPISTASI SI PE PAPA SI LE DORIM INTOARCERE GRABNICA LA BISERICA CEA UNA, ADICA CEA ORTODOXA PRIN BOTEZ, MIRUNGERE , SFANTA IMPARTASANIE SI CELOR NUMITI CLERICI DINTRE EI HIROTONIE ORTODOXA. ASA SA LE AJUTE DUMNEZEU!

Fericesc initiativa fratilor ortodocsi romani pentru pastrarea dreptei credinte, mai ales acum cand politicienii pregatesc terenul pentru venirea in Romania a ereziarhului Papa. Marturisirea dumneavoastra nu va ramane fara roade, la fel cum nici a noastra nu a ramas. Eu personal lupt de ani de zile impotriva ecumenismului si pot spune ca roadele acestei lupte se vad. Dumnezeu ne intareste in lupta noastra buna. Biserica lui Hristos are nevoie de marturisitori astazi, mai mult ca oricand, acum cand mrejele papismului diabolic se intind peste tot in lume prin viclenie, ca sa insele de s-ar putea si pe cei alesi, adica pe crestinii ortodocsi de pretutindeni. Din experienta nostra amara cu venirea Papei in Grecia putem sa va spunem ca multime de demoni au venit impreuna cu el, care din pacate nu au plecat odata cu el, ci au ramas in patria noastra manifestandu-se in Biserica si in societate prin diferite caderi si scandaluri, duhul secularizarii, delasarii si al alterarii credintei lucrand cu mult mai multa putere.
Duhul sincretist, ecumenisto-papist i-a cuprins pe cei mai slabi, rupandu-i de adevarul Ortodoxiei, creand monstri spirituali care se numesc pe sine ortodocsi dar gandirea lor este alterata de duhul necurat ecumenist. In Teologie acesti demoni se manifesta prin asa numita ‘teologie postpatristica’ in care se spune ca Sfintii Parinti sunt perimati, facandu-L astfel pe Duhul Sfant care a vorbit prin ei, mincinos. Nefericita vizita a papei poate fi considerata ca un seism puternicce a zguduit intreaga societate elina.
Fericesc pe Parintele marturisitor Justin Parvu, strajer neadormit al dreptei credinte, pe care il doare inima pentru neamul sau roman ortodox si il rog sa ma poarte in rugaciunile sale.
Marturisirea de credinta: Spune NU venirii papei in Romania o vom publica in revista noastra teologica Theodromia si in toate celelalte publicatii marturisitoare ortodoxe imediat ce va fi tradusa in limba elina.

Parintele Theodoros Zisis.


Hristos a inviat!

9 comentarii:

  1. Slava Domnului pentru ca exista aceasta petitie! Sa facem totul sa impiedicam venirea diabolicului papa in Romania!

    RăspundețiȘtergere
  2. Exista un singur Dumnezeu.Nu conteaza ce esti ortodox sau catolic,trebuie doar sa urmezi biblia si sa te feresti sa faci comentarii rautacioase la adresa catolicilor sau a ortodocsilor.Adica sa dai dovada de intelepciune.

    RăspundețiȘtergere
  3. In primul rand ca aceasta este o gandire falsa, venita de la diavolul. Nu exista decat o singura credinta adevarata, si aceasta este ORTO-DOXIA adica dreapta credinta dupa cum ii este si traducerea. Sfintii Parinti de la Ferrera Florenta asta sau chinuit sa arate, mai ales unul din marii Ierarhi Sfantul Fotie cel Mare, care la calcat pe PAPA in picioare. Eu nu judec pe ei, oameni, si pe credinta lor FALSA. Papa a contestat traditia prin Papa Pius al II-lea spunand ,, Io sono la traditione'' care este o adevarat traditi, catolici sunt fara scrupule si fara pic de smerenie cand spun ca prin Dogma lor ca Papa este infailibil. Cred ca am dat destule dovezi, ca ORTODOXIA este cea adevarata si nu CATOLICISMUL. Papa nu are ce cauta la noi in ROMANIA intr-o tara cu 98% Crestini Ortodocsi, decat ca vizitator, nu cu cantari, si primiri ca la Episcopii Ortodocsi. Avem multe dovezi, noi Ortodoxi, prin care atestam veridicitatea Credintei noastre, insa voi, cei de alte neamuri..... noi avem cea mai veche istorie, de ce oare?..... pentru ca voi va-ti rupt de noi la Mare Schisma, nu noi de voi, asa ca noi va asteptam sa va uniti cu Trupul lui Hristos Biserica cea adevarata, smerindu-va, iar noi ne vom ruga pentru mantuirea voastra. Amin.

    RăspundețiȘtergere
  4. Voi catolici aveti Dumnzeu, ce aberatie, voi va inchinati zeilor pagani si lui Antihrist nu Dumnezeului celui adevarat. Daca vreti sa va inchinati aceluiasi Dumnezeu va asteptam la Taina Sfantului Botez. Voi pagani ateisti, doar citici si va rugati cu cuvinte scrise si tineti Sfanta Scriptura, dar rugaciunea mintii, oare ati auzit de ia, cele cinci cuvinte ,,magice,, DOAMNE, IISUSE HRISTOASE MILUIESTE-MA. Si dracii cunosc Sfanta Scriptura caci dupa ia ne ispitesc, cum L-au ispitit pe Hristos, caci ei stiind de cuvintele ,, nici un os nu se va zdrobii dintran-su-L'' au venit si L-au ispitit, spunandu-I sa se arunce de pe munte, deci si ei cunosc Evanghelia dar noi suntem mai presus de ei prin ascultare, si smerenie. Voi care stiti Sfanta Scriptura pe derost si va plibati ca fariseii cu ia la subtioara, oare credeti ca asa o sa va mantuiti, spoevediti-va adevarat cu lacrimi si cu pocainta, impartasiti-va cu adevaratul Trup si Sange al Domnului Iisus Hristos, si nu cu azima, voi fariseilor care huliti si necinstiti pe Maica Domnului si pe Sfintii lui Dumnezeu. ANATEMA va zicem, iar daca vreti cu adevrat sa va intoarceti, pocainta si lacrimi neintrerupte pentru pacatul de al parasii pe Dumnezeul cel Adevarat sa aveti, altfel gheena si focul Iadului va vor arde.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nici o religie nu e buna in totalitate, sint constient si de defectele ortodoxiei si de defectele catolicismului. Sint ortodox (dar am rude la catolici) nu am de gand sa parasesc ortodoxia.Dar asta e o petitie INUTILA,imi este rusine ca exista ortodocsi extremisti care nascocesc petitii de genul asta.

    RăspundețiȘtergere
  6. Macarie Ieromonahul13 august 2011 la 23:51

    Degeaba esti Ortodox daca nu-ti aperi si iubesti credna. Sa-mi spui si mie te rog frumos de cate ori mergi la biserica intr-o saptamana, cand te-ai spoevedt si impartasit ultima oara. Si eu am rude la catolico, din alta tara, si ii condamn mereu le spun ca nu este bine, copilul lor l-au botez catolic, dar i-am facut sa-mi promita ca-l vor boteza Ortodox.
    Daca nu cunosti nu vorbii, nu putem spun ca Ortodoxia are defecte precum catolicismul, sa fim sinceri... .
    Tu ti-ai lasa mama ranita si insangeranda in mijlocul straza? ei tot asa si cu credinta nu trebuie neglijata si parsita, cu totul ca toti avem aceeasi credinta, o inletegem altfel, defapt, fiecare are altfel de cedinta, dupa cum si fiecare are alt rai. Cei mai intelepti, inteleg altfel, cei lumesti inteleg altfel. Atunci cand ajungi sa deprinzi dragoste de Hristos, si de Biserica Lui, nu te desparti de ia. Sper sa fii inteles si sa gandesi alfel.

    Aceasta petitie nu este in zadar, ci este pentru a constientiza madularele bisericii, adica pe crestini, ca nu este bine sa vina Papa la noi.

    Daca tu faci o mancare de post si doar inmoi o bucata de carne, oare nu se spurca acea mancare?

    RăspundețiȘtergere
  7. De obicei merg in biserica ortodoxa ,merg si in biserica catolica de cateva ori pe an.M-am spovedit in postul mare si preotul meu duhovnic mi-a spus ca nu e nici un pacat daca merg de cateva ori si la catolici pt trebuie sa traim in pace.Acest articol si aceasta petitie sint extremiste si fac de rusine ortodoxia.Sinteti liberi sa scrieti ce vreti ca oricum nu va mai raspund.

    RăspundețiȘtergere
  8. Parinte Macarie, dvs si unii ca dvs, prin gandirea pe care o aveti, intr-adevar sunteti un mare ortodox, dar nu crestin. Sunteti paraleli cu Evanghelia lui Cristos. Eu ma ingrozesc de ce aud aici. Dvs aveti toate sansele sa aduceti Iadul pe pamant.
    Vorbiti de diavolul-papa? Dvs mai puteti sa va ridicati fruntea spre cer si sa implorati harul lui Dumnezeu, dupa ce ati pronuntat asemenea expresii care iti ingheata sangele in vene?
    Nu stiu daca papa e diabolic, prin ceea ce transmite nu mi se pare nimic diabolic, dar dvs transmiteti diabolicul in sufletele nevinovate ale oamenilor, ale ortodocsilor simpli, nevinovati, care stiu sa se roage, sa mearga la biserica, sa traiasca in buna intelegere cu aproapele lor...
    Oare, ma intreb, aceasta e Ortodoxia?! Cred ca da !!! Dar nu crestinismul!

    RăspundețiȘtergere
  9. Ciudat ca in numele Crucii Mantuitorului se duc razboaie si se incita in spre aceasta directie... Este evident ca cei implicati in mobilizarea acestui mecanism nu cunosc nici Evanghelia nici invatatura Mantuitorului, care este reprezentata de legea iubirii si a iertarii. Fanaticii acestei petitii isi auma o grava responsabilitate in manipularea si santajarea celor creduli si nepregatiti evanghelic. Datorita acestor manipulari Romania si romanii sunt fraudati si li se incalca orice demnitate.

    RăspundețiȘtergere

HTML